EĞİTMENLERİMİZ

Size ihtiyacınız olan bilgileri hem eğitimi hem de bu alandaki deneyimleri ile en iyi şekilde verecek olan eğitmenler..

HEMEN KAYIT OL

DOÇ.DR. BURCU BALCI

ÖZGEÇMİŞ

Lisans eğitimini DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Tv Fotoğrafçılık Bölümü “Yönetmenlik” branşı’nda,  doktorasını  EGE ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Radyo-Tv bölümünde  tamamlamıştır. Halen E.Ü. İletişim Fakültesinde doçent doktor olan ve alanında çeşitli akademik çalışmaları olan Burcu BALCI, derneğimiz bünyesinde  Fotoğrafçılık, diksiyon  ve sinema alanlarında  atölyeler düzenlemektedir.

Oğuzhan İNCEOĞULLARI

ÖZGEÇMİŞ

Dokuz Eylül universitesi Güzel Sanatlar fakültesi Film Tasarımı Bölümü mezunu. Ekonomi Üniversitesi'nde akademisyenlik yapmaktadır. Görüntü yönetmeni olarak pek cok kısa filmde çalıştı. Bu filmler iki sene arayla Cannes film festivali short Corner Bölümünde gösterim hakkı kazandı. çalıştığı diger filmler Yurtiçinde düzenlenen ulusal ve Uluslarası festivallerde finalistlik aldı. 2013 yılında Hasna Inc ile Ermanistan turkiye ve Amerika ortak projesi kapsaminda Washington DC'de görüntü yönetmenliği calışması, media and social media workshop eğitimi aldı. Amerika’da çektiği bir film WDC ve Virginia eyaletlerinde "evrensel dostluk" etkinliği kapsamında gösterildi. 2014 yılında Yönetmenliğini yaptıgı Bekleyen ile 2. İstanbul tasarım bianeline konuk oldu. Halen görüntü ve kurgu yönetmeni olarak çalışmalarıma devam ediyor.  Yedinci Sanat Derneği kurucu üyesi olarak dernek bünyesinde film atölyelerini yürütmektedir.

Nurgül ACAR

ÖZGEÇMİŞ

1974 yılında KARŞIYAKA'da doğan Nurgül ACAR fotoğrafa onikinci doğumgününde babasının hediye ettiği fotoğraf makinesiyle başladı.1992 yılında ANKARA ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ RADYO-TV BÖLÜMÜ'nü kazandı.On yılı aşkın süredir radyo tv öğretmenliği aynı zamanda profesyonel olarak fotoğrafçılık yapmaktadır.Düzenlemiş olduğu atölyeler kapsamında çekilen fotoğraflar ulusal yarışmalarda derecelere girerken, kısa filmler ise pek çok ulusal festivallerden ödüller aldı. Derneğimizde gönüllü olarak temel fotoğraf ve ileri uygulama atölyelerini yürütmektedir.

Fethi BEŞOL

ÖZGEÇMİŞ

Dokuz Eylül universitesi Güzel Sanatlar fakültesi Film Tasarımı Bölümünde  aldığı eğitimini okul yılları boyunca sürdürdüğü  fotoğrafçılık ve görüntü yönetmenliği ile profesyonelliğe taşımıştır.Fotoğraf ve Sinema alanında çeşitli ödülleri bulunmaktadır. Eğitmenliğin yanında Profesyonel olarak Fotoğraf ve Sinema alanında çalışmalarına devam etmektedir. Düzenlemiş olduğu atölyeler kapsamında çekilen kısa filmler pek çok ulusal festivallerde ödüller aldı.2010 yılında Yedinci Sanat Derneği’nin kurulmasına öncülük eden Fethi Beşol halen derneğimizin başkanlık görevini yürütmektedir.

Fulya VARHAN

ÖZGEÇMİŞ

Lisans eğitimini DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Tv Fotoğrafçılık Bölümü “Yönetmenlik” branşı’nda  yapmıştır.1990 yılında TRT  Ankara  Belgesel   bölümünde stajyer olarak  kurgu alanında çalışmıştır.Flash Tv  ve Kanal 1 televizyonunda yayın yönetmenliği ve kurgucu olarak çalışmıştır.1997 yılından beri şu anki adı ile  Karşıyaka Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olan Karşıyaka Anadolu İletişim Meslek Lisesinde Radyo Tv Alanında  öğretmen ve bölüm şefidir. Derneğimizde gönüllü olarak sinema eğitimi vermektedir.

Serpil ÇALIŞKAN

ÖZGEÇMİŞ

Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Tv Sinema bölümünde tamamladıktan sonra aynı üniversitenin Radyo-Tv Anabilim Dalı Başkanlığı Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Medya ve sinema sektöründe 18 yıl çalıştı. 15 yıl Cnn Türk televizyonunda profesyonel kurgucu olarak çalıştı. Pek çok haber, haber program, belgesel haber ve belgesel montajladı. Doğan Medya'da yılın en başarılı çalışanı alanında ödüller aldı. Trt için hazırlanan belgesel programlarına montaj yaptı. Uğur mumcu belgeseli, Türkiye'nin siyasilerinin yaşam öyküsünü anlatan belgeseller, yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı pek çok dizi haber bunlardan bazıları. 2012 yılından beri derneğimizde atölyeler düzenlemektedir.