DÜĞÜN FOTOĞRAFÇILIĞI

Günümüzde düğün fotoğrafları artık neredeyse tamamen dış mekanda gerçekleştiriliyor. Bu alanda bir sektör oluştu diyebiliriz. Evlenecek olan çiftlerin yoğun ilgisi de bu sektörü olabildiğince geliştiriyor. Sıradanlıktan uzak, yaratıcı çekimler yapabilmek düğün fotoğrafçılığı kursu ile artık çok kolay!

ATÖLYE SÜRESİ : 3 hafta/ 8 saat

1.hafta Düğün fotoğrafçılığının tanımı ve özellikleri, Türkiye’nin ve dünyanın bu sektöre olan bakışı ve çalışma farklılıkları

2.hafta Kullanılan ekipmanlar ve özellikleri, prodüksiyonun önemi ve görsellere olan etkisi, mekan seçimi ve dikkat edilmesi gerekenler

3.hafta Örneklerle anlatım ve başarılı uygulamaların özellikleri, farklı konseptlerin oluşturulması ve teknikleri

Uygulamalı Fotoğraf Atölyesi'ne katılım için temel fotoğraf bilgisine sahip olmak gerekmektedir.

Katılımcılar atölye boyunca kendi fotoğraf makinalarını kullanacaklardır.

7.sanat derneği  olarak öğrencilerimizin eksiksiz bir eğitim almasını hedeflemekteyiz. Bu sebeple; tüm atölyelerde öğrencilerimiz kaçırdıkları konuları farklı grupların derslerine katılarak tamamlayabilirler.

Kurslarımıza katılanlar her ay düzenlenen fotoğraf gezileri ve workshoplara ücretsiz olarak katılabilirler.

Fotoğraf sanatçıları ve akademisyenler tarafından verilen derslerde fotoğrafçılık uygulamalı ve kuramsal yürütülür.