FOTOĞRAFTA KOMPOZİSYON

Her fotoğraf bir düşünceyi, her düşünce farklı bir bakış açısını anlatır… Bu anlatım ise kimi zaman özgün öğelerden oluşur kimi zamansa ideal tekniklere dayanır. Anlatış şekli nasıl olursa olsun etkili bir kare için tüm detayların düşünülmesi gerekir. Fotoğraf kompozisyon atölyesi ise bu bağlamda profesyonel olmak isteyen kişiler için hazırlanan özel bir eğitim programıdır.

ATÖLYE SÜRESİ : 4 hafta/12 saat

Fotoğrafta kompozisyon atölyesi ile fotoğrafın zengin anlatım dilini düzgün kullanmayı, en yalın ve etkileyici halde fotoğraflarımızı sunmayı öğreniyoruz. Fotoğrafın üretimin aşamasında samimi bir şekilde ilerleyerek sanat fotoğrafı oluşturmayı öğreniyoruz.

Fotoğrafta Kompozisyon Atölyesi amatör ya da profesyonel fotoğrafçıların yeteneklerini geliştirecek önemli bir eğitim.

Fotoğrafta Kompozisyon Atölyesi ‘ ne katılım için katılımcının temel fotoğraf bilgisine sahip olması tavsiye edilir .

7. Sanat Derneği  olarak öğrencilerimizin eksiksiz bir eğitim almasını hedeflemekteyiz. Bu sebeple; tüm atölyelerde öğrencilerimiz kaçırdıkları konuları farklı grupların derslerine katılarak tamamlayabilirler.