KURUMA ÖZEL DERS

Kurumlara özel atölyeler, çalışanların gelişimine katkıda bulunmak ve yeteneklerini geliştirmek isteyen firmalar için ideal bir programdır. Burada amaç kişilerin hem mesleki açıdan ilerlemesine yardımcı olmak hem şirket içi iletişimi artırmak hem de yeni bir hobi edinilmesini sağlamaktır. Dersler isteğe göre firmaların toplantı salonlarında ya da Yedinci Sanat Derneği’nde yapılır. Uygulamalı dersler ise stüdyo ve dış mekanlarda gerçekleştirilerek ekip çalışması şeklinde ilerler. Ders saatleri ve günleri kurumlar tarafından belirlenirken çalışanların yoğun iş temposunun aksamayacağı şekilde programlanır. Kuruma özel atölye kimler alabilir: Reklam ve tanıtım ajansları, E-ticaret hizmeti veren firmalar, üretim ve satış yapan firmalar, kreatif ajanslar, turizm firmaları, fotoğrafçılık departmanı oluşturmak isteyen şirketler, personelinin iletişimini kuvvetlendirmek isteyenler, kişilerin mesleki gelişimine katkı sağlamayı planlayanlar, kurumsallığını güçlendirmek isteyenler, çalışanlarının yeni hobi edinmesine yardımcı olarak sosyalleşmesini hedefleyenler bu eğitimlerden yararlanabilirler.

ATÖLYE SÜRESİ : Katılımcıların isteklerine göre belirlenir.

KATILIMCI SAYISI : Kurumların isteklerine göre belirlenir.

Sorunuz

- Kurum bünyesinde faaliyet gösteren fotoğraf kulüplerine danışmanlık

- Çalışanlara ya da müşterilere dönük fotoğraf seminerleri

- Çalışanlara ya da müşterilere dönük fotoğraf yarışmaları ve diğer etkinlikler