ÜRÜN FOTOĞRAFÇILIĞI

Günümüzde fotoğrafın kullanılmadığı hiçbir ticari faaliyet yok neredeyse. Online alışveriş, e-katalog, web siteleri derken markalar satışa sundukları ürünü en ideal şekilde görüntülemeyi tercih ediyor. Stüdyo gerçekleştirilen ürün çekimleri ile alıcı ve satıcılar buluşuyor. Ürün fotoğrafçılığı günümüzün yükselen mesleklerinden biri haline geldi. Siz de ürün fotoğrafçılığı atölyemize katılarak bu alanda bir kariyer yapabilir hatta tasarladığınız ürünlerin fotoğrafını çekerek daha iyi pazarlama imkanı yakalayabilirsiniz.

ATÖLYE SÜRESİ : 3 hafta / 8 saat

1.hafta Ürün fotoğrafçılığına genel bakış

2.hafta Hangi Ürünü Nasıl Çekeceğiz?

3.hafta Ürün Fotoğrafçılığında Photoshop Kullanımı

Uygulamalı Fotoğraf Atölyesi'ne katılım için temel fotoğraf bilgisine sahip olmak gerekmektedir.

Katılımcılar atölye boyunca kendi fotoğraf makinalarını kullanacaklardır.

7. Sanat Derneği olarak öğrencilerimizin eksiksiz bir eğitim almasını hedeflemekteyiz. Bu sebeple; tüm atölyelerde öğrencilerimiz kaçırdıkları konuları farklı grupların derslerine katılarak tamamlayabilirler.

Kurslarımıza katılanlar her ay düzenlenen fotoğraf gezileri ve workshoplara ücretsiz olarak katılabilirler.

Fotoğraf sanatçıları ve akademisyenler tarafından verilen derslerde  fotoğrafçılık uygulamalı ve kuramsal yürütülür.