BİLGİSAYARDA FOTOĞRAF İŞLEME

Fotoğrafların çok daha gösterişli, ideal ve dikkat çekici görünmesini sağlamak amacıyla verilen bir eğitimdir. Bu aşamada başarıya ulaşabilmek için en az bir tane fotoğraf düzenleme programını çok iyi şekilde kullanmak gerekiyor. Hayatını profesyonel bir fotoğrafçı olarak devam ettirmek isteyen herkes mutlaka BİLGİSAYARDA FOTOĞRAF İŞLEME katılmalı ve Photoshop programının tüm inceliklerine hakim olmalıdır. Renklerin kullanımı, panellerin özellikleri, efekt çeşitleri ve retouch yöntemleri bu program kapsamının içinde yer alıyor ve katılımcılara önemli bilgiler veriyor.

ATÖLYE SÜRESİ : 4 hafta/10 saat

1.gün Genel Bilgi Aktarımları, fotoğraf işleme programları, photoshop kavramları ve araçları

2.gün Renk düzenleme, fotoğrafta renk yönetimi

3.gün Dijital rötuşlama ve manipülasyon

Atölye eğitim programı sonrasında kişiler fotoğrafları gerektiği gibi düzenleyebiliyor, bilgisayarı karanlık odaya çevirebiliyor, etkileyici görseller oluşturmayı ve sunmayı öğreniyorlar.

Katılım Şartları: Katılımcıların temel bilgisayar bilgisine sahip olmaları ve kişisel bilgisayarları ile derslere katılmaları gerekmektedir.

7. Sanat Derneği olarak öğrencilerimizin eksiksiz bir eğitim almasını hedeflemekteyiz. Bu sebeple; tüm atölyelerde öğrencilerimiz kaçırdıkları konuları farklı grupların derslerine katılarak tamamlayabilirler.

Daha ayrıntılı bilgi için lütfen iletişime geçiniz...