YARATICI YAZARLIK

Atölye kapsamında kurmaca edebiyat yapıtlarının (öykü ve roman) nasıl üretildiği konusunda bilgiler aktarılır; Hikâyenin unsurları, kurmaca metinde zamanın kullanımı, mekânın işlevi, karakterlerin yaratılması, olay örgüsünün yapılandırılması, klasik ve modernist anlatım biçimleri, edebi türler, dramatik gerilimin oluşturulması gibi yazma tekniğine ilişkin konular yetkin örnekler üzerinde tartışılır. Çalışmalar uygulama ağırlıklı olarak yürütülmektedir.

ATÖLYE SÜRESİ : 6 hafta / 15 saat

Katılım için herhangi bir ön şart bulunmamaktadır. Yazarlığa ilgi duyan her yaş ve meslekten katılımcılar programa dahil olabilirler.

7. Sanat Derneği olarak öğrencilerimizin eksiksiz bir eğitim almasını hedeflemekteyiz. Bu sebeple; tüm atölyelerde öğrencilerimiz kaçırdıkları konuları farklı grupların derslerine katılarak tamamlayabilirler.

Katılım için herhangi bir ön şart bulunmamaktadır. Sinemaya ilgi duyan her yaş ve meslekten katılımcılar programa dahil olabilirler.