Biz Kimiz?

Amacımız, fotoğraf ve sinema sanatları başta olmak  üzere bütün sanat dallarının öğrenilmesi, yaygınlaşması ve gelişmesini sağlamaktır.7.SANAT DERNEĞİ, gözlemlenebilen gerçekliğin kaydedilmesi , yorumlanması ve anlatılması; kişisel bir düşüncenin ifade ya da bir yanlışlığın işaret edilmesi ihtiyacı duyan tüm sanat severlere  bunu gerçekleştirebilme fırsatı yaratmak isteği taşır. Haziran 2011 tarihinde kurulan 7.SANAT DERNEĞİ her yaştan sanatseverin biraraya  gelerek üretsel faaliyette bulunabilecekleri bir ortam sunar. 7.SANAT DERNEĞİ,  fotoğraf ve sinema sanatçıları, akademisyenleri, öğrencileri ve sanatseverleri bir platformda toplar.

İzmir yedinci sanat derneği kurslarına kayıt olarak uygulamalı fotoğraf çekimi atölyesi ile kendinizi fotoğrafçılık alanında geliştirebilirsiniz.